fbpx
  30. September 2022

  LÉVA Urban Design har gjennomført nabolagsundersøkelse for Økern Sentrum og de melder at over 1200 deltok i undersøkelsen. Det viser at det er stort engasjement for utviklingen av Økern og Løren.

  De har også vært i kontakt med skolene i nærområdet, Kuben og Løren.

  Nå inviterer de lokale lag, foreninger og organisasjoner innen frivillighet, idrett og kultur, samt lokale nærings- og kommunale aktører, til et fremtidsverksted.

   

  Er du lokal grunder? Representerer du en gruppe innen organisasjonsliv eller kultur? Organiserer du møter eller aktivitet i ditt nærmiljø som er sosiale eller innen idrett? Meld deg på vårt fremtidsverksted 12.02.20 kl.18.00 og bli med å diskutere målrettede løsninger for Økern sentrum!

  Påmelding skjer via følgende lenke:

  docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ8BDupbYh0gIM2nHPG5X6ngLBc-TouZH1Z9xHD6ieHFJmXw/viewform?usp=sf_link


  Påmeldingsfrist 11.02.20 kl. 16.00.

  Resultatene fra verkstedet vil bli oppsummert og tatt videre som en del av grunnlaget i det pågående planarbeidet. I tillegg vil vi også se på om det er tiltak som kan være aktuelt å gjøre som strakstiltak her og nå på Økern

  Velkommen til en kreativ og spennende kveld på Økern stasjon!

  Medvirkningslokale over T-banen

  Det arbeides med å gjøre klart et medvirkningslokalet på Økern T-banestasjon. Her åpnes det for offentligheten slik at man kan komme å se på planene som utarbeides og ta en prat med andre som er nysgjerrige på planene. Det kan bli starten på en nabolagskafe.

  Invitasjon til fremtidsverksted for Økern Sentrum. Bilde: LÉVA Urban Design AS

  Les mer om medvirk prosessen her: medvirk-okernsentrum.no/