Nyboligsalget på Økern og Løren har vært godt

16.06.2018 var det mulig å velge mellom 368 forskjellige nye boliger i prosjekter på Økern og Løren, ved en ny telling i dag 17.02.2019 er det 214. Flere av prosjektene har solgt godt det siste halvåret. Økern og Løren er på vei til å bli en stor bydel i Oslo.

I Lørenporten er innflytningen i gang for de første blokkene. Her er det nå 70 ledige leiligheter. Lørenporten ligger nederst i Lørenveien mot prosjektet parallell.

Nybyen Økern ligger rett ved Løren ishall og Lørenbanen. I Nybyen er arbeidet godt i gang med de siste blokkene. Det er 24 leiligheter igjen.

Gartnerkvartalet ligger krysset mellom Lørenveien og Lørenvangen. Her er det flere butikker som vil komme i første etasje mot Lørenveien. Det kommer en Sushi Takeaway her, men hva mer som kommer er ikke kjent enda. I Garnerkvartalet er det 65 ledige leiligheter.

Krydderhagen øverst i HasleLinje prosjektet er også godt i gang med de siste blokkene. Her er det nå 41 ledige leiligheter.

I Bygg01, som ligger rett nedenfor Krydderhagen, er det fortsatt 7 ledige leiligheter. De har vært ledige siden 2017.

Ulvenparken er OBOS sin første del av storprosjektet på Ulven, rett ved Økern t-bane. Boligene her har blitt solgt raskt etter prisrabatt for de som selger boligen tilbake til OBOS når de skal selge. Det er 7 ledige boliger her.

Kommende prosjekter

Utbyggerne er fortsatt inne å prosjekterer inn nye boligprosjekter på Økern og Løren.

I Sinsenveien er det to stor prosjekter som er i planfasen. Sinsenveien 51 – 55 ligger i rundkjøringen i Sinsenveien og Dag Hammarskjøldsvei. Også er det prosjektet Sinsenveien 45 – 49 som  er nabotomten til Sinsenveien 51 – 55. Dette er også er i planfasen.

I Lørenveien 51 er Gregerskvartal i planfasen. Her kommer det ca. 300 leiligheter. Prosjektet er også i planfasen.

I Lørenvangen 22 og Peter Møllers vei 13 er Selvaag i gang med å prosjektere inn nye blokker. Her er det mye frem og tilbake om solforholdene til barnehagen som ligger i Gartnerløkka.

OBOS kommer også til å bygge ut mer i Ulvenområdet.