Nytt prosjekt med 300 leiligheter på Løren

USBL ønsker å bygge 300 leiligheter i Lørenveien 51. Det har ikke kommet noen byggesak enda, så dette er tydeligvis i en startgropa foreløpig. Reguleringsarbeidet skal være i gang. USBL har søkt på plan og bygg om å få sette opp en banner som skal henge i 1,5 år på nåværende bygning.

I følge tegningene ser det ut til at dagens bebyggelse rives til fordel for syv blokker med leiligheter, barnehage og butikkfaser mot Lørenveien. Blokkene ønsker de å bygge i seks til åtte etasjer.

Dagens bygg som skal bli Gregerskvartal i Lørenveien 51

Litt om Gregers kvartal

Vi i Usbl har som mål å skaffe boliger for medlemmene våre, og nå er vi i samarbeid med Eiendomsplan i gang med et nytt boligprosjekt med ca. 300 leiligheter i Oslo. Reguleringsarbeidet pågår.

Som med våre andre prosjekter blir også Gregers kvartal bygget med fremtiden i tankene, både når det gjelder bærekraftighet og forvaltning. Med snart 70 års erfaring som boligutvikler vet vi å bruke anerkjente arkitekter og samarbeide med solide aktører i byggebransjen. Det aller viktigste er at det skal være trygt å kjøpe bolig hos oss, og vi er like opptatt av deg som en dag flytter inn i Gregers kvartal som vi er av boligene vi bygger og forvalter.

USBL har opprettet en nettside for prosjektet på Gregerskvartal.no

Hvor de har fått navnet fra er foreløpig ukjent for undertegnede. Skriv gjerne en kommentar om du vet det.