Boligpriser på Løren i mai

Brødfabrikken
Brødfabrikken under utbygging

Boligmarkedet har lenge vært hett i Oslo. Løren er et av utbyggingsområdene i Oslo hvor det stadig ferdigstilles nye leiligheter. Nå har jeg samlet en del av bruktboligprisene på Løren og laget noe statistikk for uke 20 og 21.

I uke 20 noterte jeg 8 leiligheter på Løren som var til salgs. I uke 21 noterte jeg 16 leiligheter til salgs. Jeg har notert pris, kvadratmeter og antall rom. Jeg har ikke tatt med leiligheter uten adresse. Det er av en eller annen grunn 7 leiligheter som er plasser midt i Peer Gynt-parken, disse er ikke med. Jeg har heller ikke tatt med leiligheter som ikke er ferdigstilt.

Gjennomsnittlig kvadratmeter pris på Løren er: 78 912,91,-

En gjennomsnittlig leilighet på Løren koster 5 323 333,- er 67 kvm og har 3,17 rom.

Av de 8 leilighetene jeg noterte i uke 2o er det 2 som er solgt. Det tyder på at salget ikke er like raskt som det har vært i perioder der leiligheter har blitt solgt etter første visning.

Dyreste og billigste på Løren