Krever ny skole til Refstadelevene

FAU ved Refstad skole krever at Undervisningsbygg river Refstad skole og bygger opp en helt ny skole til elevene.

Elevene ved Refstad skole fikk beskjed dagen før siste skoledag at skolen måtte bråstenges. På grunn av skader i byggverket kunne ikke skolen være oppe og det måtte foretas undersøkelser. I løpet av sommerferien ble det klart at skolen ikke kom til å åpne til skolestart. Som en midlertidig løsning skulle elevene busses hver morgen fra en parkeringsplass på Bjerke og til Bredtvet skole.

Merker slitasje

Foresatte og elever taklet den nye situasjonen godt i starten, men nå merkes det slitasje, spesielt når man ikke ser noen løsning for hva som skal skje med Refstad skole. Samarbeidet mellom foresatte og ansatte blir vanskelig når de aldri møtes. Barna får også mindre tid til sosialt samvær grunnet reisevei til og fra skole.

Startet underskriftskampanje – støtt du også!


Lokalpolitikeren Hans Vold Husum (SV) har også engasjert seg i saken og lagt ut denne videoen på sin Facebook-side.

Støtt FAU ved Refstad Skole ved å signere her:

Minsak.no – Ny skole må bygges på Refstad!