Ny meny og ledelse på Løyrin

Løyrin 1891 har nå fått ny daglig leder. Det er Christopher Reinfjord Grønmo som har tatt over ansvaret for restauranten. Vi har tatt en prat med han.

Christopher trer inn som ny daglig leder. I tillegg skal han ta ansvar for servicen. Han har sett på alle tilbakemeldinger som Løyrin har fått og ser at de måtte gjøre grep for å forbedre servicen.

Han sier: – Løyrin har fått fantastiske tilbakemeldinger på maten, men servicen har vært et stort problem her. Dette er jeg i gang med å snu og har allerede implementert flere tiltak.

Det har blitt gjort endringer i personalet. Kokkene som har laget utsøkt mat er fortsatt på Løren, men servicepersonalet er nytt. Her trenger vi personale som er ute etter å skape en unik opllevelse for våre venner og naboer på Løren, forklarer Christopher.

Daglig leder ved Løyrin 1891, Christopher Reinfjord Grønmo.

Endringer i menyen

Hvis du ser på hjemmesiden vår www.loyrin.no så kan du se endringene jeg har implimentert allerede. Konseptet går fra å være «Norsk mat med internasjonal vri» til å bli en klar linje hvor vi kjører ett konsept som heter Elevated Comfort Food. Ferske norske råvarer, tilbredt og servert på en fantastisk måte, uten å bli pretensiøst. Noe alle har råd til og vil smake helt utsøkt. Bl.a skal vi ha Løyrins 3-retters som kommer til å ha en fastpris 449,- samt ala carte og lunsj.

Take away fra januar

Vi åpner også for takeaway på menyen vår i midten av januar.

Christopher avslutter med: – Dette skal bli bydelens perle, det er jeg sikker på. Service, mat og miljø er vår #1 prioritet fremover. Det er min garanti. Alle hjertelig velkomne hit