Det skal bli 5000 arbeidsplasser i nærheten til Økern og Løren – Les mer om «Constuction City» på Ulven

Boliger og Construction City ved Ulven. Illustrasjon: OBOS/AF gruppen

OBOS og AF-gruppen skal har begge store investeringer på vei til Ulven. Nå skal de utvikle en kunnskapspark på 85 000m2 hvor de satser på å samle mange bedrifter på et lite område som kan dra fordel av felles goder som treningssenter, kantine og kafeér. De har allerede fått med seg flere bedrifter til å satse på området og håper også å få med blant annet Oslo Met, den gamle høyskolen i Oslo og Akershus.

OBOS flytter fra Hammersborggata

OBOS har bestemt at de skal flytte fra sentrum og til Hovinbyen i Construction City. Dette skal etter planen skje i 2023. Det at store virksomheter som OBOS flytter til nærområdet ved Økern og Løren viser at de virkelig satser på Hovinbyen.

De har selvfølgelig økonomisk interesse av at Hovinbyen slår an. At de bidrar til god byutvikling og flytter arbeidsplasser til Hovinbyen kan gi ringvirkninger som gjør at flere vil satse i området.

AF-gruppen skal også flytte til Construction City når det står ferdig. Dette bidrar til å samle et miljø med boligutbyggere på Ulven.