Off-Pitch Arena – For bursdager og trening

Visste du at det er to innendørs fotballbaner i vårt område som kan bookes til bursdag og egenorganisert trening? Rett ved Vinslottet har et kommet en Off-Pitch arena og i treningssenteret sportytude på Økern har det kommet en ny bane.

Off-Pitch Arena, grunnlagt av Tobias Brandal Busæt, har vokst fra en visjon til en blomstrende virkelighet. Dette unike senteret er ikke bare en møteplass for de som driver med egenorganisert fotball, men det representerer også et gratis tilbud til ungdommen – en mulighet til å utforske lek og kreativitet med ballen etter å ha forlatt organisert idrett. Gjennom tre år med drift og en ny lokasjon på Hasle i fjor, har Off-Pitch Arena klart å skape et unikt rom for både sport og kreativ utfoldelse.

Visjonen Bak Off-Pitch Arena

Off-Pitch Arena ble skapt med visjonen om å tilby et sted der egenorganisert fotball kan blomstre. Initiativtakeren, Tobias Brandal Busæt, ønsket å skape et gratis tilbud spesielt rettet mot ungdom som slutter med organisert idrett. Målet var å gi dem et tilpasset tilbud som fokuserer på lek, kreativitet og gleden ved å spille fotball. I dag er senteret drevet av Off-Pitch Project, en veldedig organisasjon støttet av dedikerte frivillige.

Unik Fotballbane og Internasjonal Anerkjennelse

Off-Pitch Arena har klart å markere seg ved å tilby en unik fotballbane, som ikke bare er tilgjengelig for lokale spillere, men også er inkludert i EA FC 24 og FIFA23, verdens mest populære sportsspill. Denne anerkjennelsen har bidratt til å tiltrekke seg en bredere spillerbase og skape et pulserende miljø for fotballentusiaster.

Bredt Tilbud for Alle Aldre

Senteret tilbyr ikke bare tradisjonell fotball, men utforsker også alternative måter å spille på. Med tjenester som cageball, SubSoccer, Teqball, fotballtennis, og et eget gaming-rom utstyrt med PlayStation 5-stasjoner og en Racing-stol, ønsker Off-Pitch Arena å introdusere både barn, ungdom og voksne for varierte former for fotballidretter.

Gratis Tilbud og Driftsmodell

Til tross for suksessen er målet å holde senteret åpent for ungdom uten noen kostnad. Dette oppnås gjennom inntektene fra bookinger av fotballbanen, gaming-rommet og andre aktiviteter. Off-Pitch Arena jobber aktivt med å skaffe støtte fra ulike ordninger og organisasjoner for å forbedre tilbudet for barn og ungdom i lokalsamfunnet.

Bruk og Muligheter

Senteret ønsker å være mer enn bare en fotballarena; det ønsker å være et samlingspunkt og et klubbhus for de som er interessert i alternative fotballidretter. Off-Pitch Arena oppfordrer lokalbefolkningen til å benytte seg av tjenestene, enten det er for en enkel 3v3 fotballspill, barnebursdag, firmafest, game nights eller turneringer.

Off-Pitch Arena er ikke bare et sted å spille fotball, det er et fellesskap som feirer mangfoldet innenfor fotballverdenen. Ved å kombinere tradisjonelle og alternative spillformer, gir senteret en unik opplevelse for alle aldre. Besøk nettsiden off-pitch.no for mer informasjon og oppdag mulighetene som venter på Off-Pitch Arena.