Orange Business Services på plass i Økern Portal

Med 350 ansatte har IT-selskapet Orange Business Services AS flyttet inn i splitter nye lokaler i Økern Portal. Dermed er næringsbygget nærmest fullt utleid.

 Orange Business Services AS bistår virksomheter med å effektivisere og modernisere prosesser gjennom rådgivning og drift av virksomhetskritiske IT-løsninger. Selskapet flyttet i november inn i Økern Portal på Økern i Oslo fra sin tidligere lokasjon i Nydalen.

– Vi er veldig glade over å ha kommet i hus i nye og flotte lokaler, innleder daglig leder i Orange Business Services, Bjart Kvarme.

Bjart Kvarme er daglig leder i Orange Business Services.
Foto: Oslo Pensjonsforsikring

Tilfører viktig kompetanse innen IT og digitalisering

Richard Groven, forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring AS som eier Økern Portal, har gledet seg til å få de nye leietakerne inn i næringsbygget.

– Orange Business Services tilfører bygget betydelig kompetanse innen IT og digitalisering. Vi er svært fornøyde med å få inn et så fremtidsrettet selskap, sier Groven, og legger til at byggets 55.000 kvadratmeter med kontorarealer nå er nesten fullt utleid.

Selskapet, som frem til september i år het Basefarm, ble i 2018 kjøpt opp av den franske telekommunikasjonsoperatøren Orange Group for 3,3 milliarder kroner. Spesielt i de nordiske landene har veksten innen offentlige og private skytjenester skutt fart siden oppkjøpet.

Kvarme, som er tidligere landssjef for Basefarm Norge, mener at flyttingen til Økern Portal vil bety mye for selskapet i årene fremover.

– Siden selskapets oppstart for 22 år siden har vi hatt årlig tosifret vekst i omsetning. Økern Portal, med tilhørende fasiliteter og tilbud, legger til rette for at vi kan fortsette å vokse og skape verdier for våre kunder.

Ansatte hos Orange Business Services er glade for selskapets nye lokaler. Foto: Oslo Pensjonsforsikring

Kontorlokaler på 5 000 kvadratmeter

Malling & Co Næringsmegling har stått for utleie av næringsbygget. Kvarme forklarer at selskapet har vært gjennom en grundig prosess for å finne sitt nye hjem, som endte på nær 5 000 kvadratmeter.

– Etter å ha vurdert flere titalls bygg, stod Økern Portal igjen på pallen. Her har vi sentrale, fleksible og stilige kontorlokaler, med gode bil- og kollektivforbindelser.

Med en miks av åpent landskap, møterom og stillerom for fokusert arbeid, forteller Kvarme at de har truffet godt med utformingen.

– Når alle kaffemaskinene er plassert i én stor sosial sone i midten av lokalene, får også alle 350 ansatte møtt og slått av en prat med kollegaer i løpet av dagen.

Med syv spisesteder byr Økern Portal også på et godt og variert mattilbud i tillegg til moderne treningsfasiliteter, hotell og en stor takpark med utsikt over byen.

Kvarme forteller om positive tilbakemeldinger, hvor virksomhetens ansatte er godt fornøyde med flyttingen.

– Nå ser vi frem til å gå vinteren og et nytt år i møte i et av Oslos flotteste og nyeste næringsbygg, avslutter Kvarme.