Informasjonsmøte Økern sentrum 11.12.2019

Nå kommer muligheten for å være med å påvirke hvordan Økern Sentrum skal utvikles. Det er LÉVA Urban Design som på vegne av Økern Sentrum som arrangerer informasjonsmøte hvor de skal gå igjennom hvordan prosessen blir. I forbindelse med informasjonsmøte lanseres en nabolagsundersøkelse. Om undersøkelsen skriver de «I nabolagsundersøkelsen ønsker vi å få bedre innsikt i dagens bruk, behov og hvilke interesser som finnes i nærmiljøet både for de som bor, besøker og arbeider på Økern!»

Følg arrangamentet på facebook: facebook.com/events/828468877584480/

Følg nettsiden til Medvirk Økern Sentrum

 

Velkommen til informasjonsmøte om utvikling av Økern sentrum.

Onsdag 11.12 klokken 18:00 i Økernveien 145A, 0580 Oslo.

I forbindelse med planoppstart for Økern sentrum har vi et innledende orienteringsmøte med presentasjon av prosjektet pr. dags dato og noen innledende medvirkningsaktiviteter for interesserte naboer og andre.

Her kan man på en gøy måte være med å medvirke til planarbeidet gjennom blant annet ulike innspillskort, klistreøvelser og ellers få anledning til å prate litt løsere med både arkitekter og utvikler.

Arrangementet avholdes i Høyblokka på Økernsenteret.

Det blir matservering fra foodtruck rett ved inngangen!

Vel møtt!