Refstad skole stenges grunnet setningsskader

By Vidariv – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=32701065

Det kun 13 år gamle bygget ble stengt dagen før siste skoledag grunnet funn av setningsskader i bygget. Skolen melder at skadene ikke vil bli utbedret til skolestart og elevene på Refstad skole vil derfor ikke kunne ha oppstart på Refstad i august.

Flytter til Bredtvet

Løren vil låne lokaler i den gamle videregående skolen Bredtvet. Bredtvet er nå avlastningsskole for skole som pusses opp i Oslo. Elevene vil busses til og fra skolen. Nå jobber skolen med å finne busselskap som har kapasitet til å levere og hente elevene.

AKS vil låne lokaler på Løren skole. Løren skole mangler allerede plass så her kan det bli folksomt.

Løren holder på å bygge ut en ny del, men denne er ikke ferdig før august 2019.

 

Les mer om saken her:

Nettavisens oppslag om at Refstad måtte stenge

Refstad Skole sin hjemmeside