Tagging i Lørenparken

For andre gang på under en uke er Lørenparken utsatt for hærverk. Flere av statuene er tagget ned med oransje spraymaling. Fargen er å kjenne igjen fra markeringen som flere anleggsarbeiderne bruker. Det kan være å anta at den er tatt fra en av byggeområdene og personene har brukt den til å tilgrise parken vår.

Dette skjedde mellom 15 – 17, torsdag 31. august. Har du hørt eller sett noe, vennligst meld fra. De som har gjort det fortjener å vaske bort grisingen sin. Slikt skal vi ikke ha det i lokalområdet vårt.

Vi får håpe dette er den siste hendelsen på en stund med hærverk på området.

Meld om hærverk

Meld fra om tagging og hærverk via nettsiden til oslo kommune, bymelding.no/ . Forhåpentligvis blir dette fjernet raskt slik at Lørenparken fremstår på sin beste måte igjen, slik den fortjener.