Julen 2019 på Løren

Det blir jul på Løren i år også. Selvaag har planlagt flere spennende arrangementer på Løren for store og små.

Julegrantenning på Løren Torg

Søndag 1. desember 16:00 – Løren Torg

Bli med på en av de koseligste begivenhetene på Løren; Årets Julegrantenning! Vi byr på gløgg og pepperkaker, Sinsen Ungdomskorps spiller, vår egen Mike synger herlige julesanger og vi har også hørt at Julenissen tar turen for å dele ut adventskalendere til barna! Arrangementet er gratis for alle. Hjertelig velkommen skal dere være!
(vi gir ut adventskalendere så langt beholdningen rekker)

Julemoro

Lørdag 7. desember 12:00–14:00

Denne lørdagen blir det skikkelig julestemning på Løren. Vi serverer solbærtoddy og ferske boller mens de flotte hestene fra Alna Ridesenter tar dere rundt Skulpturparken i hest og kjerre. Vi sørger for at hestene får vann, epler og gulrøtter og de skal kjøre i to timer. På Løren Torg blir det mulig å få tatt noen bilder og mer informasjon om dette kommer snarlig!

Porten Julemarked

Torsdag 12. desember 10:00 – 15:00

Cafe Porten i Haslevangen 16 inviterer til julemarked. Det vil være salg av håndlagde tekstiler og treprodukter. Det blir også salg av brukte sykler.

Salg av gløgg, pepperkaker og andre fristelser.

Julemarked

Lørdag 14. desember 11:00-16:00 – Løren Torg

Vi gjentar suksessen med julemarked på Løren Torg!
Det blir salg av blant annet hjemmelaget marsipan, barneklær, diverse håndarbeid og vi får også besøk helt fra Selbu. Gunvor på 94 år står inne på Løren Torg og selger mengder med Selbustrikk!
10 % av totalsummen det blir solgt for gis til et veldedig formål.
Vi serverer noe varmt og drikke og noe godt å bite i. For barna blir det høytlesning av juleeventyr to ganger i løpet av dagen. Alle barna som kommer får et gratis lodd og etter eventyret trekker vi tre heldige vinnere av juleeventyrboken fra Norli.

Julekonsert med Sinsen Ungdomskorps og Michael Eriksen

Søndag 15. desember 17:00 – 18:30

I år har vi fått med oss Michael Eriksen som solist og barnekoret Flexus. Billetter kan forhåndskjøpes hos medlemmene eller send en epost til
epost@sinsen-ungdomskorps.no

Priser:
Voksen kr 200
Barn u/ 16 kr 75
Familie kr 475 (2 voksne og 2 barn)
Vel møtt til en stemningsfull konsert fylt med et variert program.

Nissefest

Lørdag 21. desember 12:00-14:00 – Løren Torg

Vi inviterer alle små-nissene til Nissefest på Løren Torg!
Kle dere gjerne ut som nisser fra topp til tå, eller bare sleng på en nisselue og lag noen røde roser i kinnene! Vi serverer nissegrøt og rød saft til barna og alle får også et gratis lodd til julestrømpelotteriet, hvor vi lodder ut 10 fylte julestrømper! Loddene gis ut fra klokken 12.00, og trekningen skjer kl 13.15.