Hy’s Sushi må vente med åpningen

I vinter var vinduene i Lørenveien 64 dekorert med «Hy’s Sushi, Wok, Bao. Ny avdeling sommeren 2019». Nå blir åpningen utsatt.

Eieren av Hy’s Hasle har tatt kontakt med oss og han kan forklare.

Det er forsinkelse med overtakelse av lokalet. Opprinnelig plan var overtakelse i april slik at vi kunne starte med oppussing og bli ferdig i sommer. Dessverre går det ikke alltid som planlagt. Vi har fått melding fra gårdseier om at det ventes fortsatt IG-tillattelse fra kommunen ettersom det er et rålokal ved en nybygg. Vi skal gi nærmere beskjed når vi vet nøyaktig overtakelsesdato. Foreløpig har vi tatt ned plakater. Vi beklager for forsinkelsen! Men er det mulighet å bestille mat på Hys avd Hasle eller avd Hy’s Ringen.
Vi har også samarbeid med foodora og justeat for levering av mat på døra.

www.hysushi.no

I Lørenveien 64 skal vi fokusere på Asian street food & juice bar.