Vinteraktiviteter ved Økern og Løren

Nå er vinteren virkelig kommet til Økern og Løren. Her har vi samlet noen vinteraktiviteter for barn og unge. Har du noen tips til flere aktiviteter? Del de med oss i kommentarfeltet.

Akebakker

Vi har to flotte akebakker i nætområdet. Her er det bare å dra med seg kjelken og sette utfor bakkene. Til Sinsenjordet er det kort vei for de fleste som bor på Løren. Bakken ligger rett forbi Sinsen Kirke og voksenopplæringen.

Sinsenjordet akebakke

 

Ved Lørenhallen kan du ake nesten hele året. Ishallen som ligger rett ved bakken, legger igjen en del snø som man kan hente for å fylle på med snø i akebakken. På slutten av sommeren er snøhungrige ungdommer ofte her for å lage et hopp med rails som de leker seg med. Ved barnehagen på Refstadjordet er det en akebakke med store dumper.

Refstad-jordet ved Lørenbanen

Skøyter

I Lørenparken vannes fotballbanen hver vinter takket være lokale ildsjeler. Det blir en flott skøytebane som em meget godt sted for de unge å ta sine første fraspark på isen.

Skøyteskole i Lørenhallen

I Lørenhallen er det hver torsdag skøyteskole. Her deles barna opp i gruppe etter ferdigheter. Her er det bruskasser som barna kan støtte seg på og trenere som aktiviserer barna med forskjellige øvelser. Les mer på Hasle Løren Ishockey.

Skiskole med Hasle Løren

Hasle Løren Skiskole

Hasle Løren arrangerer også skiskole. De trener ved Linderudkollen skianlegg på tirsdager. Les mer om skiskolen og påmelding på Hasle Lørens side.

Skiskolen er for barn født 2011 – 2013. For barn født i 2010 og tidligere er det mer informasjon om Hasle Lørens skigruppe her.

Dataspill på House of Nerds

Vil du møte venner og game er House of nerds virkelig stedet å møtes. Det er også flere arrangementer her, for eksempel Street Fighter konkurranser med mer.

Har du tips til flere aktiviteter?