Vinslottet på Hasle i nabolaget til Økern og Løren åpner i 2019

Etter brennevinsforbudet ble opphevet i 1927 ble det besluttet å bygge et produksjons og tappeanlegg i Oslo. Valget falt på Hasle og med det var Vinmonopolet’s historie på Hasle i gang. I 1934 var gjenkjennelige teglverks bygget ferdig. Nå bygges Vinmonopolet om til Vinslottet og det åpner boliger, butikker og spisesteder.

Vinmonopolet fra åpningen. Bildet fra prospekt til BYGG01

Søker leietakere

Nå drømmer utbygger om å skape et pulserende handelssted. De ønsker unike konsepter velkommen og søker nå leietakere til næringsdelen. Det er satt av plass for inntil 4000 m2 detaljhandel i første etasje. I tillegg ønsker de serverings og andre servicetilbud.

Åpner i 2019

Vinslottet er en del av Haslelinjen som ligger på sørsiden av Alnabanen. Det er meget kort vei fra Løren til Vinslottet og kortere blir det når broene over Alnabanen åpner. Renoveringen av bygningen er godt i gang. Går alt etter planen kan de åpne neste år. Det er kanskje greit de får et forsprang på det nye Økern Senteret.

Det blir tett mellom «handelshusene» i området nå. Hasle Torg, Vinslottet, Løren Torg, Økern Portal og Økern senteret kommer alle til å prøve å lokke kundene.

Les mer om Vinslottet på Haslelinjens nettside.

Utbygger ønsker flere leietakere. Selvfølgelig er vinmonopol på ønskelisten. Bilde fra Prospektet til BYGG01

 

Slik kan handelsarealet til Vinslottet bli. Bilde fra prospektet til BYGG01
Bilde fra prospektet til BYGG01
Bilde fra prospektet til BYGG01
Bilde fra prospektet til BYGG01
Bilde fra prospektet til BYGG01