Kaffebrenneriet Løren åpnet fredag 2.6

Kaffebrenneriet på Løren åpner på fredag

Mange har ventet i lang tid på at Kaffebrenneriet skal åpne. Nå melder Loren.no at kaffen er klar og Kaffebrenneriet åpner sin nyeste kaffebar i Lørenveien 43 fredag 2. juni. På fredag blir det åpning av Kaffebrenneriet og grillfest på Løren Torg.

LES MER OM GRILLFESTEN

Åpningstidene fra fredag er:

  • Hverdager: 07:00-19:00
  • Lørdag: 08:00-18:00
  • Søndag: 09:00-18:00

Åpningstidene i pinsen er 09:00-17:00 søndag og mandag.

Fra Kaffebrenneriet’s hjemmeside

Vi åpner fredag 2. juni – velkommen!

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk på Løren!

Hos oss får du din favorittkaffe servert av våre dyktige baristaer. Vi tilbyr ferske bakervarer fra vårt eget bakeri og et bredt utvalg av kaffe i løsvekt. Nyt også våre fantastiske iskremer og shakes her. Ønsker du å bli en av våre bedriftskunder? Vi tilbyr kaffe i løsvekt, møtekaffe og herlige bakervarer til ditt arrangement. Les mer her.

Historien om Løren:

Med utgangspunkt i Lørens historie med industri, har vi skapt et rustikt og uformelt interiør med historiske elementer i kombinasjon med moderne uttrykk. Veggene har i tillegg til vårt gule kjennemerke fått selskap av konstruksjons finérplater malt med kalkmaling. Det gamle massive stålbordet bidrar til det industrielle uttrykket sammen med verkstedbordene som sto hos en smed i Asker. I taket henger en gammel lysekrone i rustpatinert stål fra 1926 av smedmester Thorvald Wilhelm Lund, Oslo 1874 – 1957. Lamper over disk er egendesign og lagd av lokal smed i Oslo.

Plantegning Kaffebrenneriet Løren