Spisestedene i Økern Portal åpner

I løpet av september og oktober åpner seks spisesteder, to kaffebarer og et «på-farten-tilbud» i Økern Portal.

Dette er inngangen til Paviljongen. Foto: OkernPortal.no

Dette er mat- og drikketilbudet som åpner i Økern Portal

Molto trattoria

Den italienske pizza og pasta restauranten Molto Trattoria åpner 14. september.

Velkommen til vår uformelle italienske restaurant. Til oss inviterer du kollegaer, familie, venner eller kanskje en date? Kokkene våre serverer de beste pastaretter og pizzaer direkte fra vår ovn. Vi får også en stor uteservering i 2022, så her kan du nyte god mat og drikke i herlige omgivelser. For den lekne har vi også shuffelboard.

Molto, kommer fra et uttrykk som fullstendig beskriver den italienske livsstilen;

«Mangia bene, ridi spesso, ama molto».

«Spis godt, le ofte og elsk mye».

Åpningstider:

Mandag-torsdag 11:00-22:00

Fredag 11:00-24:00

Lørdag 12:00-24:00

Søndager 12:00-21:00

Besøk https://www.moltotrattoria.com/ for meny og mer informasjon.


Ms. Farmer

Vegetarrbuffet-restauranten Ms. Farmer åpner 14. september

Til lunsjen nyter vi god mat, senker skuldrene og har de gode samtalene med kollegaene våre! Vi setter opp et bugnende utvalg av salater, supper og varme retter som du forsyner deg fritt av. Her finner du u-reiste råvarer fra taket på Økern Portal.

Navnet Farmer er valgt fordi du her får servert mat som du finner på bondegården, i havet, fjellet, skogen og ikke minst fra Økern Portals egen takhage.

Ms. Farmer har 100 sitteplasser, og egner seg godt som selskapslokale til eksempelvis konfirmasjoner, julebord eller andre arrangementer. Dette kan bookes via restaurantsjef.op@4service.no.

Åpningstider:

Hverdager 11:00-13.30


Mr. Garden

Lunsj-buffet restauranten Mr. Garden åpner 14. september

I vår buffetrestaurant får du smaken av det vegetariske. Her får du grønnsaker tilberedt på måter du ikke hadde tenkt på før.

Navnet Garden er valgt fordi følelsen av å spise hos oss er som å forsyne deg fritt fra en hage. Mange av råvarene du finner hos oss, kommer nettopp fra Økern Portal sin egen takhage.

Mr.Garden har sitteplasser til om lag 100 gjester, som gjør at lokalet kan bookes til å store arrangementer og selskaper. Dette kan bookes via restaurantsjef.op@4service.no.

Åpningstider:

Hverdager: 11:00-13.30


In Between

Kaffebaren In Between åpner 14. september

Besøk oss og nyt deilig og fargerik mat. Hos oss får du nykvernet kaffe, te, supper, salater og drikker. Vi har søte godbiter, bakverk og skuffekaker. Du finner også deilige fristelser til en pause som passer bra til de uformelle møtene.

Navnet In Between er valgt fordi det ligger i midten mellom Mr. Garden og Ms. Farmer, samt at det er et sted du bruker mellom frokost, lunsj og middag.

Åpningstider:

08:30 – 15:00


Kazam Bowl

Asian fusion-restauranten Kazam Bowl åpner 16. september.

Kazam bowl er et Modern Asian fusion konsept. Vi har det tradisjonelle kjøkkenet, men med en moderne vri. Her finner du mettende supper med nudler, toppinger og spennende garnityr, samt spicy og velsmakende småretter. Hjerte av restauranten ligger i god hjemmelaget mat, med mye kjærlighet og tanke om å gi det beste av det beste fra det Asiatiske kjøkken.

Åpningstider:

Hverdager: 11:00 – 21:00

Lørdag: 12:00-21:00

Besøk www.kazambowl.no for meny og mer informasjon.


Street Flavours

Street-food restauranten Street Flavours åpner 20. September

Vi er en hyllest til verdens gatemat. Vi er levende og dynamiske. Her får du servert gatemat fra alle verdenshjørner. Utvalget er variert og levende.

Inspirasjonen og smakene har vi hentet fra alle verdens markeder. Drøm deg bort til steder som Texas, New Orleans, Mexico, Hawaii, Bangkok, Hong Kong, Peru eller kanskje London?

Åpningstider:

Hverdager 11:00-21:00

Lørdag 12:00-21:00


Boxed Grab & Go

Grab and go-tilbudet Boxed Grab & Go åpner i løpet av oktober

En digital butikk med velsmakende og raske matopplevelser for deg på farten! Her finner du frokost, lunsj og middag. Ta med deg hjem, til kontoret eller møtet. Tilbudet er stort og variert – ENJOY!

Navnet Boxed kommer fra at de fleste produktene du henter hos oss kommer i en boks.

Åpningstider:

Hverdager 10:00-18:00


Mariboe Burgers

Burger baren Mariboe Burgers

Hos oss er filosofien å holde det enkelt. Konseptet er et moderne møte med diner fra 50-tallet. En burger i den ene hånden, en shake i den andre og en pommes frittes på siden – og vi er der!

Vi bruker de aller beste råvarene. For oss burgernerder er det rette forholdet mellom burger og brød viktig. Du skal være god og mett etter ett besøk hos oss.

Navnet Mariboe viser til forretningsmannen som eide Økern Gård på 1800-tallet.

Åpningstider:

Hverdager 11:00-20.00

Lørdag 12:00-20.00


Eikryn Cafe

Kaffebaren Eikryn Cafe åpner i løpet av oktober.

Nykvernet kaffe & te, ferske bakevarer, dagens varme og kalde blingser, kaldpresset juice & nylaget smoothie.

Vi serverer deg kaffen og frokosten du drømmer om allerede på vei ut døren hjemme. Vi kan friste med hjemmelagde surdeigsbaguetter, nystekt bakverk og havregrøt med spennende toppinger.

Navnet Eikryn kommer fra den norrøne formen av gårdsnavnet Økern. Antakelig uregelrett sammensatt av eik og vin som betyr naturlig eng eller gressbeite.

Åpningstider:

Hverdager 07:00-17:00

Lørdag 10:00-16:00

 

Kilde.