Bildelingstjenestene inntar Økern og Løren

Stadig flere bildelingstjenster inntar Oslo.På Løren er det tydeligvis flere som benytter seg av disse. Bilutleieselskapet Hertz var tidlig inne på HasleLinje med egen bildelingstjenste for beboere og næringen i området.

Skjermbilde fra NSB’s DinBybil app.

Nå har også NSB kommet på banen med DinBybil.no. Flere av disse er parkert i gatene på Løren. For å benytte tjenesten må du laste ned appen DinBybil, registrere førerkort også er du klar til å plukke opp en bil. Appen fungerer som nøkkel.

I parkeringshuset til Krydderhagen står Hertz bilene i garasjen til blokkene. Beboere som ikke har egen bil kan enkelt låne bil når behovet er der. Det er selvfølgelig avhengig av at det er ledig bil når du trenger det. Dette er kanskje en modell flere av borettslagene på Økern og Løren bør følge?