Kveldssamling for frivilligheten i Sinsen Kirke

Tirsdag 16. oktober klokken 18 – 21 er det arrangement for frivilligheten.

Bli med på en spennende kveld med Frivillighet Norge kommende tirsdag, 16. oktober kl.18-21, i Sinsen kirke. Arbeidsminister Anniken Hauglie holder et åpningsinnlegg om frivillighet denne kvelden!

På tirsdagens samling vil Frivillighet Norge snakke om frivillighet på en måte som gjør det helt selvsagt at vi alle har noe å bidra med som frivillige – også oss som ikke har gjennomgått kurs i det ene og det andre, også oss som føler på ensomhet, litenhet og fremmedhet. Å bli med i frivillig arbeid er ofte en vei inn i engasjement, følelse av mestring og opplevelse av fellesskap. Ingen har noe å tape på å sette av noen timer jevnlig til en avtalt oppgave. Nærmiljøet har svært mye å vinne på at vi blir stadig flere som engasjerer oss.

Påmelding gjør du her!