Gratis konsert og åpningsfest for Tårnet Kulturarena i Kabelgata

Endelig åpner det en kulturarena på Økern! Tårnet Kulturarena sparker i gang med gratis konsert torsdag 13. juni.

Tårnet har en visjon om å gjør Kabelgata til et levende og produserende kulturelt sentrum i Hovinbyen. Arena har kapasitet på opp mot 7000 mennesker.

Velkommen til Oslos nye kulturarena, kulturfabrikk og kulturtårn i Kabelgata.

En kabelfabrikk er nå bygget om til en kulturfabrikk, og vi inviterer til å komme og se og oppleve dette for første gang.

Tårnet Kulturarena inviterer deg og dine til gratiskonsert med artister som Amanda Delara, Chris Abolade, Pegah og Ora the molecule.

Oxer eiendom har i lengre tid jobbet med Kabelgatas gamle fabrikker for å gjøre dem tilgjengelig for Oslos kulturscene og næring. Oxer har omgjort de gamle fabrikkene til kulturfarbikker og det gamle tårnet og plassen rundt til en fullverdig festival- og arrangementarena med catering, klubblokale og selskapslokaler.

Endelig kan vi åpne og dele kvalitetskultur med alle.

For oss i Tårnet Kulturarena og Oxer eiendom markerer dette starten på en lang rekke med kulturelle aktiviteter, konserter, kunstutstillinger, festivaler og mye mer. Som går sammen med den kulturproduksjonen som nå er i gang i fabrikkene.

Vi ønsker å dele denne opplevelsen med alle som vil være med og inviterer derfor til gratiskonsert med noen av Oslos beste. Det vil være foodtrucks, drikkeservering og musikk fra kl 17:00 og utover kvelden.

Line-up:
Pegah
Amanda Delara
Chris Abolade
Ora the molecule

Konsertene varer fra 19:00 til 22:00
Åpen konsert for alle.
18. års aldersgrense på deler av Kulturarenaen
Kiosk, Mat, Alle rettigheter

Tårnet Kulturarena og Oxer eiendom ønsker deg velkommen!
www.taarnetkulturarena.no
www.oxer.no

https://www.okernloren.no/event/gratis-konsert-og-apningsfest-for-tarnet-kulturarena-i-kabelgata/