Mange muligheter til utendørsaktiviteter på Løren

Nå nærmer det seg kanskje slutten på late sommerdager, og mange har lyst til å komme i gang med trening eller å finne på noe aktivt i nærområdet vårt? I så tilfelle finnes det mange muligheter.

Per Gynt Parken / Lørenparken


Per Gynt-parken er ikke bare en park med skulpturer og lekeapparater. Her finner man også en liten fotballbane og uteområdet hvor også voksene kan være aktive, men husk å ta hensyn til alle barna som leker i denne parken.

Sinsen Tennisklubb

Sinsen Tennisklubb ligger rett ved Sinsenparken. Her kan medlemmer spille tennis og på hjemmesidene deres finner man informasjon om blant annet medlemspriser. Rett ved tennisbanene ligger det også sandvolleyballbaner som fritt kan brukes av alle.

Fri trening

Bilde 3: Ved boligprosjektet til Skanska, Møllers Hage har de nylig satt opp et lite stativ som kan brukes til styrketrening.
På Haslelinje tomten var det planlagt et større området  for utendørstrening  rett ved den nye skolen til Wang (link: http://www.estatenyheter.no/2017/01/03/bygger-3-000-m2-pa-hasle/ ). Dessverre ble dette ikke noe av, men man kan håpe at andre utbyggere kan realisere en «Tuftepark»?

Bordtennis Frydenberg

Hva med utendørs bordtennis i skolegården til Frydenberg skole? Her finner du også en basketballkurv, men husk å ta med bordtennisracket eller basketball.

Løpe

Hvis du liker å løpe er det flere grøntområdet i nærheten. Valle Hovin, Bjerkedalen park, Torshovdalen, Tøyenparken og en langtur til Grefsenkollen. Eller hva med bakkedrag i bakkene ved kunstgressbanen til Hasle/Løren. Rekorden på Strava-segmentet som man ser på bilde er på 1:12 – kanskje klarer du å slå den?

 

Hvis du har andre tips til utendørsaktiviteter i nærområdet så del de gjerne her.