Godt nyboligsalg på Økern og Løren så langt i sommer

Etter en lengre periode hvor det har vært stille i nyboligsalget setter det nå fart igjen, til tross for sommerferien har startet. Mulig flere bruker sommeren på å finne seg en ny bolig på Løren?

På en måned er det nå solgt 54 leiligheter i prosjektene ved Økern og Løren. Det er de nye prosjektene Ulvenparken og Gartnerkvartalet som har solgt best den siste måneden.

Lørenporten – 89 ledige


Lørenporten ligger mellom Alnabanen og Lørenveien på den gamle tomten til Coop OBS. Selvaag står for prosjektet. Innflytning starter i slutten av 2018. Siste måneden er det ikke solgt noen nye leiligheter, men hittil i år er det solgt 19 leiligheter.

https://www.selvaagbolig.no/oslo/lorenporten/ 

Nybyen Økern – 70 ledige

Nybyen Økern er plassert rett ved Lørenbanen og ishallen, mellom Økern Torgvei og Spireaveien. Selvaag står for prosjektet. Sør-tomten er åpnet men tomten i nord er fortsatt under utbygging. Siste måneden er det solgt fem leiligheter. Hittil i år er det solgt 14 leiligheter.

https://www.selvaagbolig.no/oslo/nybyen/ 

Gartnerkvartalet – 93 ledige

Gartnerkvartalet er krysset mellom Lørenveien og Lørenvangen. OBOS og Veidekke bygger prosjektet sammen. Her er ca. to tredjedeler av leilighetene lagt ut for salg. Siste måneden er det solgt 32 leiligheter. My hjulpet av at hus 6 ble nylig åpnet for salg. Ser ut til at mange av de minste leilighetene er solgt (investorer?).

https://gartnerkvartalet.no/

Krydderhagen – 55 ledige

Krydderhagen øverst i Haslelinjen er i gang med oppføring av de siste boligblokkene nærmest Løren T-bane. Rosmarin heter den siste fasen. Her har det vært solgt seks leiligheter siste måneden. Det er en stor forbedring, for fra nyttår til i dag er det solgt ni leiligheter totalt.

https://www.krydderhagen.no/

BYGG01 – 7 ledige

Vinslottet som det også blir kalt er ombygningen av Vinmonopolets gamle tapperi og produksjonslokale på Hasle. Her har det ikke vært noen bevegelse i antall solgte boliger siden vi startet med statistikk. Syv leiligheter står ledige og har gjort det i en god stund.

Kun skjelettet står igjen av den historiske bygningen som nå skal bli Vinslottet

http://www.bygg01.no/

Ulvenparken – 0 ledige

Det første salgstrinnet til OBOS på Ulven må ha vært en stor suksess for her er alle boligene revet bort. Med den kreative løsningen, BO Start, hvor OBOS har tinglyst retten til å kjøpe tilbake leiligheten når eier skal selge, har de fått ned prisene og solgt mange leiligheter raskt.