Arbeidet i Løren Spiseri har startet

Åpner våren 2017 står det på dørene til Løren Spiseri. Våren er nå over og ingen restaurantvirksomhet har åpnet i lokalene.

Selvaag har meldt på Løren.no at åpningen er utsatt på grunn av byggtekniske forhold.

Forsinkelsen skyldes at Løren Spiseri trenger ytterligere ventilasjonskapasitet enn hva som er benyttet tidligere i lokalet. Dette krever en større ombygging av det tekniske anlegget som ikke var planlagt i utgangspunktet, derav forsinkelsen. Det er viktig for oss å innfri de tekniske krav som stilles, slik at alt er helt i orden til åpning av spiseriet. Vi beklager forsinkelsen på det sterkeste, men tror at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves.

Dette ble ikke godt mottatt av Lørenboerne på facebook, som tydelig savner en ny restaurant med uteservering nå som sommeren har kommet.

Ut fra reklamen som er klistret på vinduene nå ser det ut til at Løren Spiseri vil servere hamburgere. De skal også få et utvalg av salater, dagens fisk og kjøttretter.

16. mai kom tillatelsen for å starte ombyggingen av restaurant. Jeg har observert arbeid i lokalet de siste ukene og forhåpentligvis tar det ikke for lang tid.

 

Mer plass i ny restaurant

Veggen mellom gamle Silver Diner og solstudioet fjernes for å få en større restaurant en tidligere. Se byggtegning under.

Plantegning Løren Spiseri

Les mer om Løren Spiseri på Løren.no