Dansekurs for barn og unge

Vi har blitt kontaktet av Danseskolen Danseløvene. Siden dette er et godt tilbud til barn og unge på Økern og Løren ønsker vi å informere om at de denne uken startet med nye dansekurs.

Danseløvene holder til et steinkast unna Løren, i Hasleveien 28.

Danseløvene har et av Oslos største dansetilbud for barn, ungdom og voksne – med ca 70 kurs i uken og 30 forskjellig type kurs. Barnedans, barneballett, hip hop/streetdance, breakdance, jazzdans og musikal dans, klassisk ballett, afrikansk dans, indisk dans, dancehall, voguing, salsa ladystyling, funky adults, jazz adults, swingkurs, cubansk salsakurs, selskapsdans m.m. for ulike aldersgrupper. Danseløvene har dansekurs som passer for alle aldere. Det er gratis parkering for alle våre elever.

Oversikt over dansekurs.

Alle dansekurs starter opp tre ganger i året – 13 uker kurs starter i januar og september og 5 og 6 uker kurs i mai. Høstens dansekurs starter opp 02. – 05. september 2019.