Vinner av Heddapris gjester Kanonhallen

Vinneren av Heddaprisen for årets forestilling for ungdom, «Varm melk med honning», vil gjeste Kanonhallen på Løren med tre spennende forestillinger!

Vilde Moberg og Maiken Schjøll Frisch. Foto: André Hustoft Nesheim

«Varm melk med honning» er en etterlengtet romantisk komedie som utforsker et livslangt forhold mellom to kvinner. Historien begynner med Ronja og Oda, to unge voksne som ikke kjenner hverandre. De våkner opp en morgen og er litt forvirret og lett fyllesyke. De vet knapt hva den andre heter og lurer på hva som skjedde kvelden før. Denne morgenen blir starten på en vakker kjærlighetshistorie som følger dem gjennom giftemål, barnefødsel, overgangsalder og alderdom. Samtidig står de også overfor utfordringer og kamper knyttet til det å være skeiv.

Forestillingen tar opp spørsmål som å holde hender offentlig med en partner av samme kjønn og bekymringer for reaksjoner fra andre. Gjennom stykket utforskes også forholdet til familie og identitet, der karakterene stiller spørsmål ved sin egen seksuelle orientering og utfordrer samfunnets forventninger og stereotyper.

Arrangementet vil finne sted i Kanonhallen på Løren fra 2. september til 4. september 2023. Forestillingen har en varighet på 1 time og 10 minutter uten pause. Dette er en unik mulighet til å oppleve en prisbelønnet forestilling som berører temaer knyttet til kjærlighet, identitet og aksept.

Ikke gå glipp av sjansen til å se «Varm melk med honning» i Kanonhallen og bli berørt av denne gripende historien om to kvinners livslange kjærlighet.

https://www.nationaltheatret.no/varmmelkmedhonning