fbpx
  29. September 2022

  Burgers and bowl

  I Petter Møllers vei 5A er det søkt om bruksendring fra treningssenter til bevertning. Det er Tiffanys som skal åpne her. Det tyder på at det er samme selskap som står bak Tiffanys på Bjølsen. Konseptet der er Burgers and Bowls.

  Pakistansk meny

  Sara Pizzeria i Lørenveien 66 stenges og her skal det åpne en ny restaurant med pakistansk meny.

  Fransk bakeri

  Inne på Løren torg skal det åpne et nytt bakeri. Det er Grains som skal åpne her og de kan friste med franske bakevarer.

  Bakeri ved T-banen

  I lokalene til der kiosken ved Løren-T skal det åpne ny kafè. Vi på Bake Me Up har overtatt næringslokalet i Peter Møllers vei 2 og vil i begynnelsen av september åpne et bakeriutsalg her. Vi har allerede åpnet et utsalg på Torshov og gleder oss veldig til å åpne på Løren.