Hærverk i Lørenparken

Det er trist at noen har knust informasjonstavlen i Lørenparken. Tavlen ga god informasjon over de flotte skulpturene i Lørenparken. Akkurat når det skjedde vet jeg ikke, men det ser ut til at det var i helgen. Området er nå ryddet.

Jeg vil også oppfordre alle, i det minste, til å plukke opp sin egen søppel.

Miljøstasjonen

Løren minigjenbruksstasjon tar også imot søppel. Bruk denne. Beboere som flytter inn bør også få informasjon om miljøstasjonen fra styrene. Det er alt for ofte pappesker blir liggende ved avfallshåndteringen. Ikke sett igjen søppel utenfor døra til miljøstasjonen når der er stengt.

Åpningstider:

  • Mandag: 12:30 – 19:30
  • Tirsdag: 07:30 – 14:30
  • Onsdag: 12:30 – 19:30
  • Torsdag: 07:30 – 14:30
  • Fredag: 07:30 – 14:30
  • Lørdag: Stengt
  • Søndag: Stengt

Les mer på nettsidene

Ta med deg egen søppel!