Bjerke Travbane blir konsertarena

Bjerkebanen har lenge vært hjemmet til travsport i Oslo. Nå blir det også en av de største konsertarenaene i Oslo.

Rammstein blir første band på den nye konsertarenaen. Bandet skulle i utgangspunktet ha konsert i Trondheim, men dette lot seg ikke gjennomføre. Arrangøren jobbet da med å finne en ny arena i Oslo og valget falt på «Stadion Bjerke».

Konserten avholdes sommeren 2022.

Kapasiteten på Stadion Bjerke er satt til 60 000 personer.

Ny konsertarena for fremtiden?

Det blir spennende å se hvordan utviklingen blir rundt Bjerkebanen. Det har vært ønske om fotballbane i midten av løpsbanen. Det er ikke sikkert travsporten vil holde på her i mange år fremover hvis området skal utvikles til å bli en del av «byen». Se tidligere sak om Planprogram for Bjerkebanen.

Vi får håpe flere artister vil bruke Bjerke og vårt nærområde som en konsertarena for Oslo.