Bjerkebanen har lenge vært hjemmet til travsport i Oslo. Nå blir det også en av de største konsertarenaene i Oslo.

Rammstein blir første band på den nye konsertarenaen. Bandet skulle i utgangspunktet ha konsert i Trondheim, men dette lot seg ikke gjennomføre. Arrangøren jobbet da med å finne en ny arena i Oslo og valget falt på «Stadion Bjerke».

Konserten avholdes sommeren 2022.

Kapasiteten på Stadion Bjerke er satt til 60 000 personer.

Ny konsertarena for fremtiden?

Det blir spennende å se hvordan utviklingen blir rundt Bjerkebanen. Det har vært ønske om fotballbane i midten av løpsbanen. Det er ikke sikkert travsporten vil holde på her i mange år fremover hvis området skal utvikles til å bli en del av «byen». Se tidligere sak om Planprogram for Bjerkebanen.

Vi får håpe flere artister vil bruke Bjerke og vårt nærområde som en konsertarena for Oslo.

Legg igjen en kommentar