Ny butikk for brukte barneklær i Lørenveien

I Lørenveien 43 åpner det en ny seccondhand butikk for barneklær. Her kan du kjøpe og selge barneklær selv. Det er i de gamle lokalene til Houz bruktbutikken skal åpne om kort tid.

På hjemmesiden står det:

Siden jeg flyttet til Norge har jeg savnet en butikk hvor man kan kjøpe gjenbrukte barneklær, som jeg gjerne hadde kjøpt til min datter som er født 2016. Konseptet er kjent i mitt hjemland Finland, og nå ønsker jeg at alle familier i Norge får mulighet til å gjøre et bærekraftig valg gjennom å velge gjenbrukte varer og samtidig spare penger. -Jonna, Green Kids gründer.

Green Kids er en moderne Second Hand butikk hvor du kan selge og kjøpe barnegodbiter.

Vi ønsker å gi nytt liv til barneklær, leker, bøker, bilstoler, barnevogner, mammaklær, mammautstyr… alt som du trenger når du har barn. Når du handler hos Green Kids får du mye verdi for pengene og samtidig sparer du miljøet!

Vi gjør det enkelt for deg å selge dine barneting hos Green Kids. Du booker en stand på vår hjemmeside, og du bestemmer om du vil ordne salgsstanden selv eller om du heller vil at vi gjør det for deg. Du kan følge salget på Green Kids -kontoen din, og etter salgsperioden utbetaler vi fortjenesten direkte til din bankkonto.

Våre lokaler er på over 200 m2, og ligger midt på Løren. Et koselig område hvor du finner kafeer og restauranter side om side. Vi har Kaffebrenneriet og Uma Sushi vegg-i-vegg, med Peppes Pizza rett over veien.

Er du i mamma- eller pappapermisjon?  Ta gjerne en tur til oss, og du finner sikkert noe du og din lille bli glad for!  Vi vet at det ikke er billig å ha barn. Vi får nye brukte varer hver uke, og vi fokuserer på sesongsvarer. Vi er superusers på sosial media og vi markedsfører varer aktivt i våre Facebook og Instagram profiler! Så følg oss gjerne!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Green Kids!

GreenKidsSecondgand.com