Ni unike restaurantkonsepter ved Økern Portal

Spisestedene i Økern Portal utvikles til hele ni unike og nye restaurantkonsepter, som tilgjengeliggjøres for både lokale og tilreisende i tillegg til de 3000 som vil ha sin daglige arbeidsplass i bygget. Maten skal være kortreist, næringsrik og smakfull, tilpasset trender og når råvarene er på sitt beste. Noe av maten vil bli dyrket i parsellhagene på taket.

– Konseptet vil være synonymt med innovasjon, høy kvalitet, utmerket service, samt unik og spennende mat som resulterer i en grønn desinasjonsopplevelse for nærmiljøet. Teknologi kan forenkle og forsterke brukeropplevelsen, men det vil alltid være engasjerte ansatte som skaper de unike opplevelsene for de som bor og jobber i nærområdet, sier Tor Rønhovde, Administrerende direktør i 4Service.

Les mer på ØkernPortal.no

Norske Bæresystemer – Økern Portal from Skymedia on Vimeo.