Danseskole for barn på Løren Skole

Danseskolen i gymsalen til Løren Skole

Vårt motto er at alle føtter kan danse. Norsk Ballettinstitutt har drevet ballettskole på Østlandet i over 18 år, og tilbyr dansekurs for barn og unge fra 3 år og oppover, innenfor flere dansesjangere og nivåer. Vi driver med dans som kunstform og setter profesjonalitet, trygghet og danseglede høyt på klassene vi tilbyr.

I januar 2020 flytter vi inn i nybygget på Løren skole. I kjelleren der får vi vår helt egne dansesal, samt garderobe. Vi gleder oss veldig til å bli en del av tilbudet på Løren!

På Løren skole tilbyr vi profesjonell danseundervisning for barn fra 3 år og oppover i bl.a. danselek 3-4 år og barneballett 4-5 år, samt klassisk ballett, jazzdans og hip hop for skolebarn fra 1. skoletrinn og oppover. Vi vil også ha yoga for voksne.
Mange av kursene vil være i AKS-tiden for 1.-4. trinn på Løren skole, i tillegg til kurs på ettermiddagen/kveldstid for øvrige elever utenom Løren skole.

Vi er danseskolen som driver med scenedans. Vår kvalitet, er din sikkerhet. Velkommen til både dans, moro og nye venner!

Les mer om oss, se timeplan, priser og mer info her:
https://dansen.no/ballettskole-danseskole-loren/

Facebook: facebook.com/events/708318086325696/