Halloween på Løren Torg

Hvor: Løren Torg

Når: Torsdag 26. oktober, 16:00 – 18:30

Informasjon fra Selvaag

Vi alle merker at det går mot mørkere tider. Det blir kanskje litt skummelt på Løren torg torsdag 26. oktober. Selvaag arrangerer Halloween fest på torget. Her vil det bli gratis ansiktmaling, skumle dekorasjoner og ekkel mat. Det er helt gratis og varer fra 16 – 18.30. Ta med barn og familie.

 

Husk refleks i mørketiden!

Forrige uke delte Statens Vegvesen ut reflekser på Økern T-bane. Har du ikke refleks bør du skaffe deg det. Det blir for mørkt og spesielt på regntunge høstdager er myke trafikanter vanskelig å se. De som kjører bil må også vise hensyn og tilpasse hastighet slik at vi ikke får noen personskader i trafikken på Løren. Vi har heldigvis flere bilfrie områder, men vi må ofte krysse en vei for å komme frem til skole, transport eller barnehage.