SpareBank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 åpner i Økern Portal

SpareBank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 åpnet på mandag nytt kontor i Økern Portal.

SpareBank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 Oslo Akershus er del av samme konsern og satser offensivt i Oslo. De har flere kontorer i hovedstaden og 5. juni åpnet de nytt kontor i Økern Portal som blir er en viktig brikke i satsingen deres i regionen.

Banken og meglerne har vært opptatt av at Økern Portal har en sentral beliggenhet, setter bærekraft høyt og ligger i et av Oslos tydelige vekstområder.

– Vårt nye kontor i Økern Portal passer vårt konsept perfekt. Det gir nærhet til kundene og ligger i et område i Oslo som er i sterk vekst med en rekke barnefamilier, etablerere og bedrifter. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med rådgivere i Malling & Co som har vært tett på i hele prosessen og har ivaretatt alle våre ønsker og behov, sier banksjef Monica Belinchon.

Forvaltningsdirektør Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring AS, som eier bygget, er særdeles fornøyd med det nye tilbudet.

– Vår visjon for Økern Portal er å skape et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø. At man nå har tilgang til bank- og meglertjenester er med å styrke det utadrettede tilbudet i bygget. Vi ønsker SpareBank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 velkommen, sier Groven.

Økern Portal måler hele 80 000 kvadratmeter med moderne kontorfasiliteter, hotell, treningssenter, spisesteder og andre tjenester. På toppen av bygget er Nord-Europas største spiselige takpark med løpebane, treningsapparater og store arealer for dyrking av frukt, urter og grønnsaker.

Sparebank 1 Østlandet og Eiendomsmegler 1 leier om lag 500 kvadratmeter, og bygget er nå tilnærmet fullt utleid med kun noen få ledige arealer i byggets fjerde og tiende etasje.