fbpx
  29. September 2022

  Siden OkernLoren.no startet med å følge nyboligsalget har det ikke blitt solgt mange nye leiligheter i Økern og Løren området. Vi har kun registrert åtte salg på 338 leiligheter. Vi følger flere prosjekter, men salgene som har vær gjort har kun vært i to av prosjektene.

  Nybyen Økern

  I dette store prosjektet med 403 leilighetet nær Lørenbanen og Lørenhallen er det solgt seks leiligheter på tre måneder. Det er nå 84 ledige leiligheter i prosjektet. Innflyttningen startet for ca. ett år siden, men det pågår fremdeles høy byggeaktivitet på nord-delen av prosjektet.

  Gartnerkvartalet

  Dette er søster prosjektet til Gartnerløkka som åpnet for ca. 1,5 år siden i krysset mellom Lørenvangen og Dag Hammarskjølds vei. Gartnerkvartalet vil ligge i Lørenveien, med næringslokaler i første etasje mot Lørenveien. Gartnerkvartalet vil bestå av ca. 525 leiligheter. Her er det solgt to leiligheter på to måneder.

  I tillegg har vi fulgt Lørenporten, Krydderhagen og Bygg 01. Her har det ikke vært noen salg på tre måneder.

  Løkkehagen har nylig startet innflytning og er i sluttfasen på de siste byggene. Alt her er utsolgt.

  Møllershage er også utsolgt og de første leilighetene er ferdige i første kvartal 2018. Alle leilighetene skal være klare i løpet av 2018.