Lokale saker

Meny Løren har åpnet selvbetjente kasser

Meny Løren har åpnet selvbetjente kasser

Selvbetjente kasser på Meny

Selvbetjeningkassene på Meny Løren Tog

Menybutikken på Løren Torg har nå omorganisert arealene sine. Samtidig har de utvidet med å flytte Posten til Zaga hårstudio sine lokaler. Frisørsalongen har flyttet alt over til salongen i Petter Møllersvei. Det vil skape bedre flyt i kasseområdet, da alle som skal hente pakker slipper å stå å vente blant alle som pakker ned matvarer i poser. Selvbetjeningkassene skal fungere slik at hvis du skal kjøpe varer som krever legitimasjon skal du kunne bruke fingeravtrykk for å bekrefte alder.

Frukt og grønt avdelingen har også fått en oppgradering, samt kosmetikk og hygieneavdelingen.

Noor kafè sine lokaler står forøvrig fortsatt tomme 🙁

 

 

Legg igjen en kommentar